Reserveer een suite

Beveiligde boeking via Cubilis
Guesthouse Cabosse verwelkomt alle gasten vanaf 12 jaar.

Reserveer L'après-midi

Contacteer ons

Welkom bij Cabosse, Suites & Spa

Antwerpen

Net buiten de Antwerpse Leien, in de schaduw van het voormalige Justitiepaleis ligt Cabosse. Het is een hide-away gelegen in een stiltegebied, maar met het voordeel toch overal dichtbij te zijn.

Hier komt u tot rust in een comfortabele setting met old school service voor een overnachting, afternoon high tea of aperitief. Ten huize Cabosse wordt gastvrijheid in al haar facetten hoog in het vaandel gedragen.

Lees meer

Suites

Suite

Queens

De royale Queens-suite vindt u op de eerste verdieping. Deze ruime tweepersoonskamer straalt pure klasse en authenticiteit uit. Dat komt niet in het minst door de authentieke schouwen met gouden schouwspiegel. De hoge plafonds met sierlijke moulures geven een gevoel van ruimte. De pagode-vormige lusters zorgen dan weer voor een licht oosterse toets.

In de badkamer vallen bad van zwarte marmer, de kristallen kroonluchter en de Venetiaanse glasspiegels op.

Het kleine balkon kijkt uit op de Sanderusstraat, maar is ver genoeg van het drukke stadsgewoel.

 

 

Suite

Askoy

De Askoy-suite ligt op de eerste verdieping en is genoemd naar de boot waarmee Jacques Brel destijds naar de Îles Marquises zeilde. In deze kamer bevinden zich twee originele stukken uit de romp van de Askoy II. Het strakke, sobere interieur en de artistieke decoratie geven u het gevoel van een zeilboot. Via een groot raam staat de werkkamer in communicatie met het salon.

Suite

Thompson

 

Op de tweede verdieping bevindt zich de Thompson-suite, de kamer voor stoere avonturiers.

 

Deze karaktervolle luxekamer is een eerbetoon aan Jim Thompson, de legendarische Amerikaan van Thailand en gereputeerde oprichter van de Thai Silk Company. Deze kwaliteitszijde treft u hier aan in de gordijnen, die van het hoge plafond tot aan de robuuste, houten vloer reiken. In de zitruimte werkt u aan een glazen bureau of cocoont u met uw partner in de intieme zetel.    

 

Met een tussenwand kunt u de zitruimte scheiden van de slaapruimte en creëert u zo uw eigen privacy.

  

 

Suite

Moonwalker

De Moonwalker-suite vindt u op de derde en tevens hoogste etage van de guesthouse. De verwijzing naar de gelijknamige film van Michael Jackson is niet toevallig, want hier hangt de echte borsalino die de king of pop droeg bij het opnemen van “Moonwalker”. Lucht en licht vullen deze knusse en romantische kamer, die met zonnige kleuren en frisse tinten ingericht en gedecoreerd is. U baadt letterlijk en figuurlijk onder een romantische sterrenhemel. Op de mezzanine bevindt zich een aparte werkruimte. U beschikt ook over een privéterras aan de tuinzijde van de woning. 

 

 

Cabosse, Suites & Spa

Gastheren Riad en Filip hebben deze ruime en statige herenwoning uit 1864 omgevormd tot een stijlvolle, high-end luxe boetiekhotel voor fijnproevers en levensgenieters. Om de kamers en ruimtes stijlvol in te richten hebben ze de halve wereld afgereisd, op zoek naar de juiste decoratiestukken.
Cabosse straalt daardoor een koloniale sfeer uit met Aziatische twist.

Suites

De vier luxueuze tweepersoonskamers bereikt u via de lift of de brede, elegante trap. Elke suite heeft een ander thema met bijhorende inrichting en decoratie. Elke suite is voorzien van een comfortabele zitruimte, een bureau, een ruim tweepersoonsbed met Vispring-matras en apart Japans toilet. In de badkamer beschikt u over zowel een marmeren ligbad als een ruime douche. Uniek is de maxibar, waarin u een uitgebreide keuze heeft aan wijnen, Belgische bieren, frisdranken en snacks.

Naast vier royale suites biedt Cabosse u ook een wijnbar, afternoon tea en een wellness.

Residence 1864

Wenst u voor een langere periode in Antwerpen te verblijven contacteer ons dan om Cabosse tot uw huisresidentie te nemen.

L'Après-midi at Cabosse

Bij Cabosse kunt u 's namiddags genieten van een Engelse Afternoon High Tea in één van de comfortabele salons of op het terras.

Riad's Winebar

Cabosse herbergt de Riad’s wijnbar, een lounge die aansluit op en tevens uitzicht biedt naar het terras en de prachtige tuin. Hier kunt u zich laten verwennen met een goed glas wijn vergezeld van rustige klassieke of jazzy muziek. Naast een klassieke wijnkaart met wijnen uit alle hoeken van de wereld, kunt u genieten van een selectie regelmatig veranderende wijnen.